Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Intrebari frecvente Intrebari frecvente

Cine este IMOBILUM?
Imobilum este cel mai complet portal de promovare imobiliara din Romania. A fost conceput special pentru ati promova afacerea ta. Este foarte important sa fii printre primii. Asta inseamna ca un numar foarte mare de clientii te vor cunoaste si astfel afacerea ta va creste extraordinar de mult.

Pe linga toate astea, a fost conceput si ca un motor al pietei imobiliare pentru a angrena toate mecanismele imobiliare. Acest portal include proprietari, agentii imobiliare, banci, brokeri, lichidatori cit si diverse institutii.
De ce sa aleg IMOBILUM?
Raspunsul este foarte simplu. Pentru ca aici totul este simplu. A fost gindit sa-ti fie cit mai usor in promovarea afacerii tale, asigurindu-ti toate facilitatile posibile de pe piata imobiliara. Aici ai toate sansele sa cistigi. Depinde doar de tine daca vrei ca afacerile tale sa prospere.

Serviciile pe care ti le oferim sint urmatoarele:
  • ai site-ul tau in 2 min
  • esti optimizat pe google si alte motoare de cautare
  • poti publica anunturi nelimitate
  • iti administrezi anunturile cum si cind doresti
  • primesti direct pe email toate cererile si ofertele de pe acest portal
  • poti promova anunturi pe prima pagina unde ai vizibilitate maxima.
  • poti face promovarea companiei prin bannere publicitare
  • multe altele ...
Cum ma inregistrez?
Dupa ce ai intrat pe www.imobilum.ro, gasesti in partea dreapta sus 2 linkuri. Da click pe "Inregistreaza-te" si vei ajunge la formularul de inregistrare. Aici trebuie sa alegi daca esti agentie sau proprietar, dupa care va trebui sa completezi acel formular. Cimpurile marcate cu Cimpuri obligatorii sint obligatorii. Cind ai terminat de completat, da-i click pe "Creaza cont" moment in care vei fi directionat catre site-ul tau personalizat.
Cum fac comanda unui pachet?
Pentru a face comanda exista doua variante. Prima varianta este inainte de inregistrare cind poti face comanda din pagina "Companii sau Proprietari" in functie de ce utilizator esti. In aceasta varianta iti alegi un pachet de servicii, click pe butonul Comanda si pe urma ajungi la formularul de inregistrare. Te inregistrezi, dupa care intri in site-ul tau personal unde ai toate uneltele tale pentru a-ti porni sau dezvolta afacerea.

A doua varianta este sa faci comanda dupa ce te-ai inregistrat. De fiecare data cind te loghezi esti directat catre site-ul tau personal. In partea stinga ai un meniu personalizat unde se afla si butonul "comanda". Click pe acel buton si se alege pachetul dorit.
Cum se achita factura?
Dupa ce comanda ta a fost inregistrata, primesti pe email o factura Proforma emisa automat de Imobilum.ro. Suma mentionata in Proforma se va achita in contul companiei mentionate la rubrica Furnizor. Dupa ce plata a intrat in contul furnizorului, serviciul comandat va fi activat in maxim 48 de ore. Daca suma respectiva a fost incasata in ziua de vineri, activarea serviciului se va face in ziua de luni. In momentul activarii se va emite online Factura fiscala care iti va fi trasmisa pe adresata ta de email, alaturi de un mesaj prin care sinteti anuntati ca pachetul de servicii ales a fost activat. Pentru proprietari nu exista factura intrucit comanda este achitata prin SMS. Costul pachetului de servicii va aparea pe factura emisa de operatorul de telefonie.
Cum adaug anunturi pe Imobilum?
Publicarea anunturilor se poate face numai dupa activarea comenzii. Publicarea anunturilor in sistemul Imobilum este foarte simpla. Se face click pe butonul "Adauga anunt", se completeaza formularul cu toate datele, se adauga imaginile dorite si anuntul poate fi vizualiazat de clienti. In cazul proprietarilor, dupa completatarea anuntului si adaugarea imaginilor, trebuie facuta plata prin SMS si pe urma anuntul este activat automat de sistem.
Cum promovez unele anunturi?
Daca esti persoana juridica, promavarea anunturilor se face astfel. Se comanda un numar X de anunturi promovate, se achita factura, iar in partea de jos a formularului de adaugare anunturi se face click pe pe patratelul cu optiunea "Promoveaza acest anunt pe prima pagina". Promovarea se poate face ori in momentul adaugarii anuntului ori prin Editare dupa ce anuntul este publicat.

Daca esti proprietar, se completeaza anuntul dorit, se alegere pachetul de comanda care contine si optiunea de promovare, se face plata prin SMS si imdeiat dupa ce plata a fost acceptata anuntul va aparea deja pe prima pagina la rubrica "Anunturi promovate".
Cum pot administra anunturile publicate?
Administrarea tuturor anunturilor, indiferent ca sint active sau nu, se face foarte simplu. Din meniul din stinga se da click pe "Anunturile mele" sau se aleg anunturile pe domenii sau categorii din meniul principal dupa care va apar anunturile. Pentru modificarea anuntului, activarea sau dezactivarea cit si promovarea acestuia, se face click pe butonul "Modifica". Dupa orice modificare se face apasa pe butonul "Modifica anunt" din partea de jos a formularului. Pentru stergere anuntului se face click pe butonul "Sterge". Pentru stergerea imaginilor se va face click pe titlul anuntului iar apoi click pe "Sterge" pe linkul de sub imagine sau "Adauga imagine" daca doresti adaugarea de imagini noi.
Ce alte facilitati mai am pe Imobilum.ro?
Pe linga cele mentionate la punctele se mai sus, Imobilum.ro iti prezinta o statistica a activitatii tale. Imediat dupa logare, sistemul te directioneaza la o pagina unde ti se prezinta o situatie completa a contului tau(ce pachet de servicii ai, perioada de valabilitate, cite anunturi sint publicate, cite sint active si cite nu, cite vizite ai fost efectuate, cite anunturi sint promovate si rata de vizualizare a acestora, inclusiv numarul de clickuri pe bannerele publicitare). Toate acestea te vor ajuta sa-ti faci un plan actiune a afacerii tale pe termen lung si sa intelegi cit de important este sa fii promovat.
Daca crezi ca putem sa te ajutam si cu alte optiuni, contacteaza-ne pe adresa info@imobilum.ro

Va multumim ca folositi Imobilum.ro
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.