Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

AFI investeşte 25 mil. euro în al doilea imobil de birouri din Bucureşti

Publicat: 28-09-2012

stiri imobiliare
Compania israeliană AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, va începe o investiţie de 25 mil. euro în cea de-a doua clădire de birouri a parcului de afaceri AFI Business Park, dezvoltat pe terenurile din jurul mallului situat în zona Politehnică.

Israelienii de-abia au finalizat prima clădire, cu o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de metri pătraţi, că au şi decis să înceapă lucrările la un nou imobil, mizând în primul rând pe apetitul de investiţii al companiilor din industria IT. De altfel, jumătate din prima clădire este închiriată către două companii IT (Endava şi Microchip) şi către producătorul de echipamente petroliere Cameron.

"În materie de birouri este piaţă pentru produse bune la preţuri rezonabile. Importantă este şi opţiunea pe care companiile o au de a se extinde în acest parc de afaceri, iar până la sfârşitul anului apreciem că prima clădire va fi închiriată complet", afirmă David Hay, CEO al AFI Europe.

În ultimele trei luni pe piaţa de birouri au mai fost începute proiecte precum Pipera Business Park (70 mil. euro) sau Green Gate (55 mil. euro), semn că dezvoltatorii au cerere din partea companiilor care au început să dea drumul la angajări. În zonele secundare ale Capitalei însă la ora actuală continuă să fie circa 200.000 mp de birouri disponibile.

Sursa: Ziarul Financiar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.