Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Alternativa ieftina de pe piata imobiliara: case montate rapid, la doar 40.000 de euro

Publicat: 17-03-2012
Intr-o piata imobiliara inghetata de criza, unii s-au reorientat catre constructiile ieftine, ce presupun si costuri de intretinere mici. Casele vin la "pachet" si se ridica in trei saptamani, fara sa-i puna pe proprietari pe drumuri, cautand materiale de constructii. De pilda, finlandezii aduc pe piata romaneasca case prefabricate din lemn. Cea mai accesibila casa la vanzare costa 40.000 de euro si are o suprafata de 80 metri patrati.
Alternativa ieftina de pe piata imobiliara: case montate rapid, la doar 40.000 de euro
Casele Honka sunt aduse de catre Finn Land Business, importatorul exclusiv al marcii in Romania.

Clientul isi poate comanda casa dintr-un catalog, urmand ca aceasta sa fie livrata sub forma de kit complet, inclusiv ferestre si instalatii sanitare. Durata de montare a locuintelor este de aproximativ trei saptamani. Honka produce atat case in regim permanent, cat si case de vacanta.

Casele au o acustica si o eficienta termica mai buna chiar si decat cele construite din piatra, sustin producatorii. Ele sunt create din grinda lamelara si au etansari cu garnituri puse inca din fabrica.

„Conceptul de "casa din lemn" este inca nou pe piata imobiliara din Romania. Exista totusi o cerere pentru locuinte din lemn si la noi in tara", a explicat Cristy Baisan, managerul Finn Land Business S.R.L.

Prima proprietate Honka din Romania a fost deja asamblata la Azuga si apartine unui om de afaceri din Brasov. Finn Land Business planuieste ca urmatoarea casa sa fie ridicata in Neptun, pana la sfarsitul lunii mai, pentru a servi drept locuinta-model potentialilor cumparatori.

Compania importatoare vrea acum sa convinga guvernul roman sa accepte Honka in programul Prima Casa, astfel incat cei care detin un teren sa isi poata achizitiona o astfel de casa preambalata.

Grupul Honkarakenne este principalul furnizor de constructii din lemn al marcii finlandeze Honka. Honka comercializeaza peste 80.000 de produse in mai mult de 50 de tari, inca din 1958. In 2011, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 55 milioane de euro, din care un procent de 56% a fost reprezentat de exporturi.

Finn Land Business este importatorul exclusiv in Romania al marcii Honka, in parteneriat cu retailerul din Ungaria al brandului finlandez.

Sursa: InCont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.