Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Anthony Hopkins vrea sa cumpere casa in care s-a nascut

Publicat: 06-01-2013
Actorul Anthony Hopkins a vizitat recent casa in care s-a nascut, aflata in orasul Port Talbot din Tara Galilor, pe care doreste sa o cumpere de la actualul proprietar, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
stiri imobiliare
Celebrul actor galez l-a luat prin surprindere pe actualul proprietar al casei in care s-a nascut si a copilarit, in momentul in care s-a oprit in fata acelei proprietati.

Starul, care a ajuns in fata casei natale la bordul unei limuzine, in care se mai aflau sotia sa si doua garzi de corp, i-a intrebat pe actualii proprietari - Chris Trainor si partenera lui de viata Carly Culver - daca pot sa viziteze imobilul.

Amuzati, actualii proprietari ai casei l-au invitat pe Anthony Hopkins si pe insotitorii sai in interiorul cladirii, unde acestia au petrecut 30 de minute, au baut ceai si au acceptat sa pozeze in cateva fotografii. La sfarsitul vizitei, sotia actorului a dezvaluit faptul ca Anthony Hopkins doreste sa cumpere casa in care s-a nascut.

Totodata, actorul i-a invitat pe actualii proprietari ai casei sa ii faca o vizita pe proprietatea de lux pe care o detine in Malibu.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.