Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Atrium a încasat în primul semestru 3,3 milioane euro din închirierea Militari Shopping Center

Publicat: 20-08-2012

stiri imobiliare
Atrium European Real Estate a avut în primul semestru venituri nete de 3,3 milioane euro din închirierea parcului de retail Militari Shopping Center din Bucureşti, valoare similară cu cea din perioada similară a anului trecut. Veniturile brute au crescut cu 9,2%, de la 3,46 milioane de euro la 3,6 milioane de euro, potrivit raportului financiar al investitorului austriac.

Valoarea de piaţă a Militari Shopping Center s-a redus uşor faţă de intervalul similar din 2011, la 71,11 milioane de euro. Gradul de ocupare se situa la 97,8%, faţă de 99,1% la finele anului trecut, în timp ce randamentul parcului de retail este de 9,4% Atrium deţine în România şi două terenuri pentru parcuri de retail, în judeţele Arad şi Constanţa.

Atrium European Real Estate a achiziţionat în 2004 prima fază a proiectului din Militari, dezvoltat de compania belgiană Liebrecht&wooD. Pentru extindere, finalizată în martie 2009, compania a anunţat că a alocat 67 de milioane de euro. Parcul are o suprafaţă de 52.960 metri pătraţi.

Sursa: zf.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.