Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Cel mai înalt turn din Bucureşti a depăşit înălţimea de 100 de metri. Măreşte imaginea ca să vezi cum arată megaconstrucţia

Publicat: 24-05-2012

stiri imobiliare
Compania de dezvoltare imobiliară Raiffeisen Evolution, care construieşte turnul de birouri Sky Tower din Bucureşti, a anunţat depăşirea înălţimii de 100 de metri pentru clădirea ce va deveni în scurt timp cea mai înaltă construcţie din România. Raiffeisen Evolution construieşte Sky Tower pentru Raiffeisen Property, divizie a Raiffeisen Bank, iar subsidiara locală a băncii austriece îşi va muta operaţiunile din Bucureşti în turn şi în clădirea cu şase etaje FCC Office, construită în imediata apropiere.

Sky Tower - "Construim un etaj în şase zile"

"Începând cu luna mai 2011, se tot construieşte la Sky Tower. De atunci, cea mai înaltă clădire din Bucureşti a continuat să se înalţe cu un etaj pe săptămână. În urmă cu doar câteva zile, clădirea a atins cota de 100 de metri. SkyTower va avea la finalizare înălţimea de 137 de metri", au anunţat reprezentanţii Raiffeisen Evolution, care construiesc în imediata vecinătate şi mallul Promenada, a cărui finalizare este programată anul viitor. Turnul va fi finalizat până la sfârşitul acestui an, iar primii chiriaşi se vor muta în primăvara anului viitor.

Sursa: Ziarul Financiar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.