Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Cele mai scumpe penthouse-uri: preturile din Bucuresti sunt si de 17 ori mai mari decat in alte orase

Publicat: 16-01-2013
Micile ansambluri rezidentiale construite in perioada de criza in nordul Capitalei ocupa primele locuri in randul proprietatilor exclusiviste de pe acest segment.
stiri imobiliare

Bucuresti

In Capitala, cel mai scump apartament scos la vanzare in momentul de fata este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupa etajele cinci si sase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit in 2005. Locuinta dispune de o suprafata utila de 562 de metri patrati si este formata din 12 camere, o bucatarie, sase bai si doua balcoane. Proprietatea este dotata cu sauna, crama, jacuzzi si lift si vine „la pachet” cu trei locuri de parcare in garajul imobilului.

Pe locul al doilea in clasament se situeaza un apartament de pe soseaua Nordului pe care proprietarul cere doua milioane de euro. Locuinta de tip duplex este amplasata la etajele cinci si sase ale unui bloc construit in anul 2009. Apartamentul are o suprafata utila de 330 de metri patrati si este format din sase camere, o bucatarie si patru bai. Proprietatea dispune si de o terasa de 140 de metri patrati, precum si de doua locuri de parcare in subteran.

Tot doua milioane de euro este pretul cerut pentru un penthouse situat intr-un bloc construit in 2012, in zona Dorobanti. Apartamentul ocupa ultimele doua nivele ale imobilului si dispune de o suprafata utila de 960 de metri patrati, distribuita intre 14 camere, 14 bai si patru bucatarii.

Un pret apropiat – 1,9 milioane de euro – este cerut pentru un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci si sase) dintr-un imobil construit in anul 2008 in zona de nord a Bucurestiului. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 428 de metri patrati, impartita intre patru camere, trei bai, o bucatarie si terasa. Locuinta are vedere la parcul Herastrau.

Brasov

Orasul de la poalele Tampei ocupa locul al doilea in clasamentul oraselor cu cele mai mari preturi la penthouse-uri. Astfel, cel mai scump apartament scos la vanzare in Brasov costa 700.000 de euro si ocupa ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus doua nivele de mansarda) ale unui imobil construit in anul 2010 in centrul istoric al orasului. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 290 de metri patrati si cuprinde sase camere, patru bai, o bucatarie si trei balcoane.

Un alt penthouse din zona Brasovului vechi (ce face parte dintr-un imobil construit in anul 2007) are un pret cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilata, are o suprafata utila de 300 de metri patrati si dispune de patru camere, trei bai, o bucatarie, doua balcoane si doua locuri de parcare.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.