Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Cine a devansat Marea Britanie in clasamentul celor mai mari economii din lume?

Publicat: 27-12-2011
Brazilia a devenit in acest an a sasea mare economie a lumii si a devansat Marea Britanie care a coborat pe pozitia a saptea, potrivit Centrului pentru Cercetari Economice si de Afaceri din Londra, transmite AFP.
Cele mai mari sapte economii ale lumii sunt in ordine Statele Unite, China, Japonia, Germania, Franta, Brazilia si Marea Britanie, conform celui mai recent clasament realizat de institut.

"Observam ca tarile care produc bunuri de prima necesitate, precum alimentele si energia, urca treptat in clasamentul economiilor mondiale”, a declarat directorul Centrului, Douglas McWilliams.

El a remarcat totodata ascensiunea economiilor asiatice in ierarhia mondiala, in detrimentul tarilor occidentale.

Centrul pentru Cercetari Economice si de Afaceri anticipeaza ca pana in 2016 Marea Britanie va depasi Franta, care in 2020 se va afla abia pe pozitia a noua in lume.

Rusia si India vor urca in schimb pe locurile 4, respectiv 5 in topul marilor economii, pana in 2020. Brazilia, care are 200 de milioane de locuitori, a avut in 2010 o crestere economica de 7,5%, dar pentru acest an guvernul a redus estimarea referitoare la avansul PIB la 3,5%, din cauza incetinirii puternice a activitatilor in trimestrul al treilea.

Sursa: InCont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.