Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

City Mall ar putea fi transformat în spital. Ce avantaje are convertirea unui centru comercial

Publicat: 22-02-2012
Centrul comercial City Mall, răscumpărat de la faliment de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, ar putea fi transformat în spital privat.
Singurul Mall din Bucureşti care a trecut prin procedura falimentului, centrul comercial City Mall din sudul oraşului, ar putea fi transformat de noii proprietari în spital privat, o piaţă cu investiţii semnificative în ultimii ani.

Transformarea nu ar fi tocmai o premieră, în condiţiile în care anul trecut şi spitalul Sanador a fost deschis într-o clădire destinată iniţial spaţiilor de birouri. Mai mult, un alt proiect de birouri de pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti ar urma să fie transformat în următorii ani într-un spital privat.

Este posibil şi în Malluri?

"Un mall are avantajul culoarelor largi, care reprezintă un avantaj faţă de clădirile proiectate pentru a fi imobile de birouri, dar în schimb au mai puţină lumină naturală, necesară în cazul unui spital. Există acest zvon în piaţă, conform căruia proprietarii City Mall iau în calcul transformarea proiectului într-un spital", au declarat reprezentanţii firmei de consultanţă CB Richard Ellis.

Mallul de la Eroii Revoluţiei se află în proprietatea omului de afaceri elen Ioannis Papalekas, care l-a răscumpărat anul trecut pentru un preţ de 17,3 milioane de euro.

Printre chiriaşii proiectului se numără Billa, Domo sau KFC. Proiectul dispune de o parcare destul de încăpătoare, element deficitar în majoritatea spitalelor din Bucureşti, dar transformarea în spital ar însemna investiţii suplimentare de cel puţin zece milioane de euro, potrivit estimărilor ZF.

Sursa: ZiarulFinanciar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.