Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Criza din imobiliare nu a luat sfarsit. Dezvoltatorul ansamblului Citadella Titan a cerut intrarea in insolventa

Publicat: 27-01-2012
Ansamblul imobiliar Citadella Titan, cu peste 200 de apartamente si finantat de BCR, ar putea intra in insolventa daca Tribunalul Bucuresti va aproba cererea dezvoltatorului complexului, firma BRC Business Group, controlata de investitori israelieni, englezi si olandezi, scrie Mediafax.
Cererea a fost inregistrata marti, 24 ianuarie, iar primul termen a fost stabilit pentru 26 ianuarie.

BRC Business Group a fost infiintata in anul 2006 pentru a dezvolta ansambluri rezidentiale in Bucuresti. La sfarsitul anului 2010, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice, firma avea datorii totale de peste 70 de milioane de lei (circa 16,5 milioane de euro).

BRC a finalizat doar un proiect, respectiv Citadella Titan, cuprinzand doua cladiri de 14 etaje, in care sunt disponibile 224 apartamente cu una, doua si trei camere. Firma anunta in 2007 ca proiectul presupune o investitie de 20 milioane de euro, finantarea fiind asigurata de BCR.

Constructia a fost finalizata in primavara anului 2010, iar la inceputul anului trecut erau vandute doar 45 de apartamente si pentru 40 erau semnate antecontracte, in conditiile in care preturile porneau de la 47.400 de euro plus TVA, in cazul unei garsoniere de 40 metri patrati.

In ultimii ani, mai multi dezvoltatori de ansambluri rezidentiale au cerut intrarea in insolventa din cauza vanzarilor reduse care au ingreunat rambursarea creditelor accesate pentru finantarea investitiilor.

Sursa: InCont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.