Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Doua noi centre comerciale in portofoliul de property management al DTZ

Publicat: 23-01-2013
DTZ Echinox preia serviciile de property management pentru doua noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iasi si Uvertura Mall din Botosani
stiri imobiliare
Cu aceste doua proiecte, DTZ isi extinde portofoliul de centre comerciale In administrare, ce curpinde Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu.

Cu o suprafata totala construita de 29.704 mp, Felicia Shopping Center este ancorat de hypermarket-ul Carrefour si magazinul de electronice si electrocasnice MediaGalaxy. Galeria comerciala, cu o suprafata de 10,999 mp si peste 85 de magazine, gazduieste branduri locale si internationale precum Intersport, Takko, Deichmann, Leonardo, Marks & Spencer, Sephora, Orsay, Benvenuti, Nissa, Noriel, Help Net, etc.

Uvertura Mall este un proiect de retail dezvoltat de compania Moldova Universal SA o societate cu capital romanesc integral, prezenta pe piata din anul 1991. Intre realizarile sale se numara Moldova Mall din Iasi, trei proiecte rezidentiale In Iasi si unul In Botosani.

Uvertura Mall are o suprafata totala de 32.000 mp, distribuiti pe 6 niveluri, demisol, parter si 4 etaje, la sfarsitul anului 2012 era Inchiriat In proportie de 82% si va fi livrat In a doua jumatate a lunii martie a acestui an.

Uvertura Mall va cuprinde si primul multiplex din Botosani, cu 5 sali de cinema, o sala de bowling si billiard, zona de joaca pentru copii si zona de food court.

Cu cele doua proiecte castigate recent, portofoliul de property management al DTZ Echinox a atins 150.000 mp, cuprinzand de asemenea Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu, in proprietatea Argo Real Estate.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.