Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Impact vrea sa construiasca un parc si 25.000 mp de locuinte in complexul Greenfield

Publicat: 24-02-2013
Impact Developer&Contractor (IMP) vrea sa inceapa dezvoltarea celei de-a doua etape a proiectului Greenfield din zona Baneasa, constand intr-o suprafata construita desfasurata de 25.000 metri patrati de locuinte "multifamiliale", o zona de agrement si un parc de 38.000 metri patrati.
stiri imobiliare
Prezentarea si aprobarea directiei planului de dezvoltare pentru etapa a doua a proiectului din Greenfield va fi discutata in AGA, programata pentru 29 martie, se mentioneaza in convocatorul transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Stefan Gheorghiu, managing director al companiei, a mentionat ca proiectul va fi construit intr-o perioada de trei ani, de la obtinerea tuturor autorizatiilor si a avizelor. El nu a oferit detalii legate de proiect, scrie Mediafax.

La aceeasi data este convocata si o adunare extraordinara a actionarilor, unde se va discuta, printre altele, aprobarea restructurarii a trei credite, inclusiv garantiile, obtinute de Impact de la Banca Romaneasca si Piraeus Bank, in 2007, respectiv 2006.

Impact, companie fondata de omul de afaceri Dan Ioan Popp, a dezvoltat pana in prezent circa 2.000 de locuinte pe piata locala, cel mai mare proiect al companiei fiind ansamblul rezidential Greenfield din zona Baneasa, unde au fost realizate circa 750 de apartamente si in care compania mai detine teren pentru 3.000-4.000 de unitati.

Compania a anuntat saptamana trecuta ca a vandut 100 de locuinte si ca a realizat veni¬turi de 28,1 milioane de lei si pierderi de 38,8 milioane de lei, conform stan¬dardelor IFRS.

Valoarea locuintelor si a loturilor de teren contractate in 2012 a fost cu 15% mai mare decat in 2011, insumand 31,6 milioane lei, dintr-un portofoliu total de terenuri si constructii de peste 370 milioane lei. In afara vanzarilor de locuinte si loturi de teren, Impact a avut si venituri provenite din valorificarea stocurilor si activelor mobile fara miscare, in suma de aproximativ un milion de lei, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.