Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Ion Tiriac a deschis grădiniţă de lux

Publicat: 17-06-2013

stiri imobiliare
Omul de afaceri Ion Ţiriac a investit un milion de euro pentru construcţia unei grădiniţe private în cadrul complexului Complexul Rezidenţial Stejarii din Băneasa pe care el îl controlează. Grădiniţa Ioanid Preschool International Education se va lansa astfel în luna iulie în Complexul Rezidential Stejarii din Băneasa, iar din septembrie îşi va deschide porţile pentru primele grupe de copii.

Ioanid Preschool International Education implementează curriculum national britanic, predarea se face în limba engleză, iar activităţile extracurriculare se vor axa pe dezvoltarea emoţionala, descoperirea şi dezvoltatea potenţialului fiecărui copil.

Taxele anuale de şcolarizare variază între 4.675 euro pentru grupa mini (copiii cu vârste între 18 luni şi 3 ani), în timp ce pentru restul grupelor tarifele sunt cuprinse între 4.800 euro (la program scurt , între orele 8:30 şi 12:30 ) şi 5.000 de euro pentru programul lung (între orele 8:30 dimineaţa şi 17:00), potrivit informaţiilor publicate de Ziarul Financiar. Grădiniţa este administrată prin intermediul Fundaţiei Blue Planet, are o suprafaţă de 750 de metri pătraţi, iar spaţiul verde se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Directorul educaţional şi administrativ al grădiniţei este Ela Robinson, iar echipa va fi compusă din vorbitori nativi de limba engleză, psihologi şi experţi în educaţie.

Proiectul Stejarii, care a implicat o investiţie de peste 100 mil. euro, este unul dintre cele mai scumpe an­sam­bluri de locuinţe din Capitală.

Sursa: businessmagazin.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.