Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Locuinte de lux cu un pret SOC de la Fisc: 20.000 de euro. Cine sunt executatii silit?

Publicat: 21-06-2011
A inceput campania de chilipiruri in domeniul imobiliar. Vanzator generos este insusi Fiscul: vinde proprietatile confiscate de la oamenii de afaceri care nu au platit TVA la stat. Preturile sunt sub nivelul pietei: putin peste 20.000 de euro pentru un apartament. Primii clienti au venit azi si au cumparat doua din apartamentele sechestrate de la omul de afaceri Robert Negoita. Si terenul lui Becali scos iar la mezat mai ieftinit cu un sfert.
Unul dintre apartamentele scoase azi la vanzare are 75 de metri patrati si este la rosu. Poate fi compartimentat usor in trei camere sau un studio pentru pretentiosi. Inmultiti oferta cu 58 de astfel de chilipiruri la 25.500 de euro plus TVA.
Trei oamenii au depus garantia de 10% si oferta in plic. Doi au devenit deja proprietari, insa o familie si-a dat seama ca se poate si mai ieftin.

Locuintele sechestrate pot fi vandute cu putin peste 20.000 de euro. Cei care au luat case in zona ca sa le revanda, dar si proprietarul celor 58 de apartamente executate silit, sunt socati de pret.

Pe lista executatilor de saptamana aceasta este si Gigi Becali. Si terenul lui va fi ieftinit, pentru ca nu s-a vandut ieri, insa Becali chiar insista ca Fiscul sa lase pretul mai jos. Au cerut 650 de euro. Pretul e acum 350 de euro in Pipera. Sa lase mai ieftin sa vanda si sa incheiem. Sa respecte legea.

Oficialii sustin ca celor doi li se vor alatura zeci de milionari, care au vandut case si terenuri, fara sa achite taxa pe valoarea adaugata. Pusi serios pe strans bani la buget, inspectorii fiscului au ridicat azi sase dintre masinile de lux sechestrate ieri la o spalatorie din nordul capitalei. Sustin ca erau inregistrate pe o firma fantoma.

Autor: ProTV
Sursa: InCont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.