Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Lux pentru supravietuitorii Apocalipsei. Americanii construiesc un buncar sub pamant, unde un apartament costa 2 mil. dolari

Publicat: 12-04-2012
Cand te hotarasti sa cumperi o casa, ai senzatia ca vei plati pentru ea pana la sfarsitul lumii. Cum ar fi, insa, sa ai posibilitatea sa-ti iei o casa cu dormitoare luxoase, cu piscina si sala de teatru si care sa mai reziste si sfarsitului lumii?
Potrivit Daily Mail, americanii au inceput sa se pregateasca pentru venirea sfarsitului lumii si pun la cale constructia unui buncar ascuns in pamant.

stiri imobiliare
Constructia se va realiza in locul unor buncare atomice din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, abandonate in preeria din Kansas si va putea fi folosita in caz de furtuni solare, atacuri teroriste sau pandemii.

Iar cine este tentat sa-si cumpere un adapost pentru Apocalipsa va avea parte de toate conditiile, pentru ca locuintele sunt adevarate apartamente de lux.

Pana acum s-au vandut 4 apartamente noi in constructia anti-Apocalipsa, in valoare de peste 7 milioane de dolari.

“Oamenii sunt preocupati de catastrofe, incepand cu furtunile solare, colapsul economic sau atacuri teroriste si terminand cu pandemiile”, spune dezvoltatotul proiectului, Larry Hall.

Primul apartament a fost cumparat chiar de Hall care, in prezent, locuieste in Denver. Acesta spune ca, pana la venirea sfarsitului lumii, va folosi locatia ca destinatie de vacanta.

Sursa: Incont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.