Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Negocierile pe care le purtam pentru birourile din Cluj depasesc suprafata primei faze

Publicat: 15-04-2013
Necesarul de spatii de birouri pentru 35 dintre cele mai mari companii prezente in Cluj in 2014 se ridica la circa 24.000 mp, a spus omul de afaceri Ovidiu Sandor, care alaturi de NEPI, a demarat deja lucrarile la un proiect de birouri in oras.
stiri imobiliare
Sandor a spus ca din discutiile pe care le-a purtat cu 35 de companii prezente in oras, rezulta ca necesarul lor de spatii in 2014 va depasi 20.000 de mp, avand in vedere planurile de extindere existente. Acestui necesar bazat pe extinderi se adauga si noile companii care vor intra in oras, dar si o iminenta dezvoltare in zona de servicii a firmelor care in prezent a doar productie la Cluj, spune Sandor.

Avand in vedere cererea latenta de spatii, dar si negocierile pe care compania NEPI, alaturi de Sandor, deja le poarta pentru inchirirea primei faze din complexul de birouri, care depasesc suprafata primei faze a proiectului, de circa 20.000 mp, dezvoltatorii se asteapta ca la finalizarea primelor birouri, in primul trimestru din 2014, circa 90% din suprafata sa fie inchiriata la inaugurarea primei faze.

Dezvoltatorii se asteapta ca in iunie-iulie sa aiba deja primele contracte semnate in proiectul dezvoltat pe fosta fabrica Tricotaje Somesul.

Sandor si NEPI au demarat deja organizarea de santier, iar in urmatoarele zile vor fi obtinute si avizele necesare demararii constructiei propriu-zise.

Pentru dezvoltarea proiectului, dezvoltatorii lucreaza cu trei antreprenori generali, cate unul pentru fiecare etapa a dezvoltarii unui imobil: structura, fatada si instalatii. Pentru structura, contractorul general a fost desemnata firma Pab din Arad, urmand sa fie inceput procesul de licitatie pentru constructorul care va realiza fatada.

Proiectul din Cluj va fi construit in trei faze, prima va avea 20.000 mp si va fi finalizata in T1 2014, cea de doua va avea 18.000 mp si va fi gata in 2015, iar ultima, de 17.000 mp, va fi gata in 2016.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.