Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Noua generatie de malluri: 10 dezvoltatori care vor sa cucereasca piata

Publicat: 18-04-2012
Pe piata mallurilor, in ultimul an au inceput sau au fost (re)anuntate mai multe proiecte mari. Wall-Street.ro va prezinta topul celor mai mari malluri care vor popula Romania in urmatorii ani si cine sunt proprietarii proiectelor care vor revigora oferta de centre comerciale.
stiri imobiliare
Israelienii de la AFI investesc circa 100 mil. euro in Bucuresti si Ploiesti.
Dezvoltatorul AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni, a semnat contracte pentru inchirierea a circa 70% din suprafata totala a centrului comercial AFI Palace Ploiesti cu aproape un an si jumatate inainte de inaugurare, printre primii chiriasi numarandu-se Cora, Flanco, H&M, Reserved si New Look.

AFI Palace Ploiesti va fi ancorat de un hipermarket Cora, cu o suprafata totala de 13.000 metri patrati.AFI Palace Ploiesti va avea o suprafata totala inchiriabila de 28.000 metri patrati distribuita pe doua etaje si aproape 1.000 de locuri de parcare. Data de livrare a proiectului este estimata pentru a doua jumatate a anului 2013.

AFI Bucurestii Noi
Pe langa mallul din Ploiesti, AFI mai are in plan si dezvoltarea unui centru comercial in Bucurestii Noi.

AFI Europe a anuntat deja ca a semnat in contract cu operatorul Real pentru deschiderea unui hipermarket de 12.000 mp in mallul AFI Palace B. Noi. Proiectul israelienilor va gazdui un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 30.000 mp, un magazin Do-It-Yourself cu o suprafata de 18.000 mp atasat coridorului principal al mallului si mai multe boxe aditionale de retail cu o suprafata comerciala totala de 6.000 mp.
Mallul ar urma sa fie deschis in 2012-2013.

AFI Europe a incasat anul trecut 23,85 milioane euro din inchirierea spatiilor comerciale din AFI Palace Cotroceni, nivel apropiat celui din 2010, de 23,7 milioane de euro, potrivit raportului financiar al companiei.

Desi mallurile dezvoltate de AFI au printre cele mai reduse suprafete dintre proiectele importante care ar urma sa se livreze in 2012-2013, investitia in cele doua centre comerciale a fost estimata anul trecut la aproape 100 mil. euro (35 milioane euro in Ploiesti si 60 mil. euro in Bucuresti-n.r.)

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.