Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Pana unde ajunge criza din imobiliare: Spatii industriale la 1 euro/mp

Publicat: 18-04-2012
Nivelul chiriilor pentru spatiile industriale din Bucuresti si imprejurimi se mentine la 3-4 euro/mp, iar suprafetele cele mai solicitate sunt de pana la 1.000 mp, sustin reprezentantii companiei de consultanta imobiliara Regatta. Insa in unele cazuri, chiriile scad chiar pana la 1 euro/mp.
stiri imobiliare
"In prezent, avem in portofoliu un spatiu industrial la inchiriere la pretul de 1 euro /mp, localizat in Bucuresti intr-o pozitie foarte buna din punctul de vedere al accesului, constand in 3.600 mp hala si 1400 mp birouri si anexe", spun cei de la Regatta.

Anul trecut, compania a inchiriat in total 16.000mp de spatii industriale, locatiile tranzactionate impartindu-se aproximativ in mod egal intre parcuri logistice si spatii individuale.

"Majoritatea clientilor au fost companii multinationale iar cererea s-a orientat in principal catre spatii de depozitare. Si in 2012 solicitarile vin in mare parte tot din partea operatorilor logistici, manifestandu-se o atentie sporita pentru calitatea spatiilor si facilitatile pe care le ofera", adauga reprezentantii companiei.

In 2011, aproximativ 80% din tranzactiile de inchirieri de spatii industriale au reprezentat relocari. "Ultima tranzactie realizata in 2012 este tot o relocare, spatiul inchiriat la pretul de 5.000 euro/luna fiind situat pe DN3, in apropierea Soselei de Centura, cu o suprafata totala de teren de 5.000 mp, hala de 1.075 mp si 342 mp pentru birouri", se mai arata in comunicatul Regatta.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.