Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului. Pe ultima a cumparat-o in primavara

Publicat: 01-06-2013
Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, scrie Mediafax.
stiri imobiliare
Printul Charles, mostenitorul coroanei Marii Britanii, a innoptat, vineri, la una dintre proprietatile lui din Valea Zalanului, din comuna Malnas, judetul Covasna, si urmeaza ca duminica seara sa se intalneasca si cu primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef.

Primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef, a declarat ca Printul Charles a mai achizitionat, in primavara acestui an, o casa mica in satul Valea Zalanului, aflata in imediata vecinatate a proprietatilor pe care le detine deja. Este vorba de o casa din caramida, cu doua camere si o bucatarie.

Kasleder a precizat ca, in prezent, Printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului, lucrarile de renovare fiind incepute si la cea achizitionata in acest an.

Kasleder a afirmat ca faptul ca mostenitorul tronului Marii Britanii a optat pentru aceasta zona ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului si a agriculturii traditionale.

"Este vina noastra ca nu am reusit inca sa construim pe acest brand. Faptul ca Printul Charles a investit in aceasta zona ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului, a gospodariilor bio. Nu este nevoie de investitii mari, ci de un proiect pentru a sprijini localnicii care se ocupa de agricultura traditionala, care produc produse locale", a spus primarul.

Kasleder Jozsef a spus ca duminica seara se va intalni cu Printul de Wales.

Mostenitorul coroanei britanice a cumparat, in ultimii ani, trei proprietati in satul Valea Zalanului, intre care si o casuta cu doua incaperi si o bucatarie, veche de peste o suta de ani. Cele trei case, aflate la capatul satului, au fost renovate.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.