Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Proiectul Blue Tower, prima mare insolventa din rezidential, scos la vanzare pentru 13,8 mil. euro

Publicat: 05-02-2013
Proiectul rezidential Blue Tower, prima mare insolventa din domeniul rezidential, a fost scos la vanzare, la peste 3 ani de la demararea procedurii, pentru 13,8 mil. euro, a anuntat RVA Insolvency, administratorul judiciar al companiei.
stiri imobiliare
Licitatia pentru proiectul rezidential, intrat in insolventa inca din 2009, va fi organizata pe 15 februarie. Pretul de pornire este aproape cat suma datorata de dezvoltator bancii Alpha Bank.

Proiectul rezidential are 156 de apartamente si este aproape finalizat, fiind o investitie a Copper Beech, compania care avea in plan investitii de miliarde in rezidential. Prima investitie a companiei in Romania este chiar proiectul intrat in faliment acum 2 ani, restul proiectelor ramanand doar pe hartie.

Compania prin care Copper Beech dezvolta proiectul a intrat in insolventa in 2009, iar mai apoi la finalul lui 2010 s-a declansat falimentul. Pe parcursul procedurii, actionarii dezvoltatorului au sustinut ca contesta intrarea in faliment a societati si respinderea planului de reorganizare.

Proiectul Blue Tower trebuia finalizat in luna septembrie 2009 si presupunea o investitie de 30 milioane euro, din care un credit de 14 milioane de euro contractat de la Alpha Bank.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.