Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Reapar investiţii în locuinţe: Adama, două blocuri în Titan

Publicat: 26-09-2012

stiri imobiliare
Compania de dezvoltare imobiliară Adama, deţinută de grupul austriac Immofinanz, a desemnat firma de construcţii Bog'Art antreprenor general pentru realizarea lucrărilor la două blocuri cu circa 160 de apartamente în cartierul bucureştean Titan, în cadrul proiectelor Optima şi Edenia.

Aceasta este una dintre primele investiţii importante începute anul acesta pe piaţa rezidenţială a Capitalei, domeniu în care livrările de locuinţe au scă­zut la jumătate faţă de maximul atins în 2008, când în regiunea Bucureşti-Ilfov au fost construite peste 8.300 de locuinţe.

Adama a dezvoltat în România circa 1.500 de apartamente până în prezent, jumătate dintre acestea fiind situate în Titan. În cele două blocuri noi, care ar trebui date în folosinţă în toamna anului viitor, compania va construi în special apartamente cu două camere, iar preţurile s-ar putea situa în jurul a 850-900 de euro/metrul pătrat construit. Adama are în portofoliu terenuri cu o suprafaţă de aproape 50 de hectare pentru noi dezvoltări, dar paşii investitorilor sunt precauţi în această perioadă, în condiţiile în care preţurile locuinţelor vechi au continuat să scadă şi în acest an.

Sursa: Ziarul Financiar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.