Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Revin achizitiile speculative: Benevo a cumparat 64 de locuinte si negociaza inca 400

Publicat: 29-11-2011
Canadienii de la Benevo, cunoscuti pentru achizitia de apartamente noi inca din perioada de boom a pietei imobiliare, au cumparat un pachet de 64 de locuinte in proiectul Cosmopolis din Stefanestii de Jos si negociaza achizitia a 400 de unitati in Bucuresti.
Benevo a cumparat 64 de apartamente in proiectul Cosmopolis, dezvoltat de turcii de la Opus Development in comuna Stefanestii de Jos.Tranzactia ar putea ajunge la 3 milioane de euro, in contextul in care preturile locuintelor incep de la 38.000 euro plus TVA pentru o garsoniera si 56.000 euro plus TVA pentru doua camere.

"Aceasta este prima mare achizitie de apartamente facuta de un investitor in mai bine de trei ani", spune Michael Topolinski, CEO Benevo.

In prezent, Benevo detine si administreaza 300 de apartamente, dupa ce in 2008 avea un portofoliu estimat la 900 de locuinte noi. In plus, investitorul canadian este in discutii avansate pentru achizitia a 400 de apartamente noi in proiecte situate in centrul Bucurestiului.

"In urmatoarele 24 de luni, Benevo planuieste cumpararea a 1000 de apartamente noi. Pe platforma operationala construita pentru administrarea si dezvoltarea portofoliul propriu, agentia Benevo contracteaza acum servicii de vanzare, inchiriere si administrare proprietati pentru portofoliile rezidentiale neperformante ale bancilor", se arata in comunicatul companiei.

Recent, dezvoltatorul Opus Land Development, care a investit pana in prezent 200 de milioane de euro in proiectul Cosmopolis, a anuntat ca vrea sa investeasca inca 55 de milioane de euro in constructia a o mie de apartamente si 200 de vile insiruite, pana in anul 2015.

Benevo si-a inceput activitatea in 2007 ca investitor in apartamente in Bucuresti, iar in 2008 a lansat agentia Benevo the Homes Store, care ofera servicii orientate catre clienti.

Pe piata locala, canadienii de la Benevo mai sunt implicati si in dezvoltarea de centre comerciale. Recent, Benevo Capital si CD Capital au format un joint venture cu fondul de investitii NEPI pentru a dezvolta centrul comercial Victoria City Center din Bucurestii Noi.

Sursa: Wall Street

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.