Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Top 10 investitori imobiliari din România

Publicat: 13-04-2012
Dezvoltatorii de apartamente care au reusit sa evite in ultimii trei ani blocarea proiectelor si intrarea in insolventa sau in faliment au scos la vanzare peste 1.200 de apartamente in ansambluri situate in Bucuresti sau imprejurimi, in cadrul targului imobiliar tIMON organizat la acest sfarsit de saptamana in Capitala.
stiri imobiliare
Preturile incep de la 23.000 de euro pentru o garsoniera de 31 de metri patrati, situata la mansarda unui bloc din Militari, si pot ajunge la 750.000 de euro pentru un apartament penthouse cu cinci camere, situat de asemenea la ultimul etaj, dar al unui bloc din zona Soseaua Nordului, langa parcul Herastrau.

In timp ce o serie de peste zece proiecte importante, de la Asmita Gardens si Citadella Titan, la Ibiza Sol sau My Dream din Pipera, au ajuns la mana creditorilor, alti dezvoltatori continua sa reziste intr-o piata rezidentiala in care vanzarile continua sa fie la un nivel scazut - circa 4-5 apartamente lunar.

Ziarul Financiar a facut un tur al celor mai importante proiecte prezente in cadrul targului pentru a lua pulsul preturilor si vanzarilor.

Armonia si Optima (Titan)

Compania imobiliara Adama, detinuta de fondul austriac de investitii Immofinanz, mai are disponibile aproximativ 100 de apartamente in trei proiecte imobiliare din Bucuresti - ansamblurile Armonia si Optima din Titan si complexul Selecta de pe bulevardul Ferdinand.

Cele mai ieftine locuinte din portofoliul Adama sunt cele din proiectul Optima, unde apartamentele cu 2 camere au preturi de la 57.000 de euro plus TVA. Adama mai are disponibile 12 apartamente in acest proiect situat in apropierea bulevardului Theodor Pallady.

Sursa: Ziarul Financiar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.