Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Topul celor mai scumpe birouri cumparate in criza

Publicat: 17-02-2012
Sute de milioane de euro au fost investite in achizitia cladirilor de birouri, cele mai multe tranzactii avand loc in Bucuresti. Afla care au fost cele mai scumpe imobile de birouri cumparate din 2008 si pana in prezent.
2009: Doar Patriciu "a avut curaj" sa cumpere

La sfarsitul lui 2008, compania Black Sea Global Properties (BSGP), controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, a facut o oferta de 37,8 milioane de euro pentru preluarea fondului de investitii Fabian Romania, la care mai detine deja peste un sfert din actiuni. Fondul Fabian avea, la momentul achizitiei, 92,7 milioane de euro investiti in opt proiecte: sase cladiri de birouri si doua ansambluri rezidentiale.

In luna martie 2009, Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre compania Black Sea Global Properties, tranzactia de preluare a Fabian fiind estimata la 50 de milioane de euro, potrivit DTZ Echinox.

La jumatatea lui 2010, numele companiei BSGP a fost schimbat in Dinu Patriciu Global Properties (DPGP). In prezent, cele mai importante proprietati detinute de Dinu Patriciu in Romania sunt The Lakeview (detinuta in parteneriat cu AIG Lincoln), Romana Offices, Cubic Center (foto), Banu Antonache Offices, Cascade Offices si Baneasa Business Center.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.