Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Un lichidator judiciar vrea să vândă un teren de 2.000 mp de pe Bulevardul Dacia la 1.097 euro/mp, jumătate din preţul cerut iniţial

Publicat: 15-01-2012

Un lichidator judiciar încearcă să vândă un teren de peste 2.000 de metri pătraţi amplasat în zona Bulevardului Dacia din Bucureşti la un preţ de pornire de 1.097 euro pe metru pătrat, proprietatea fiind scoasă la vânzare iniţial în octombrie la un preţ aproape dublu.

Terenul, în suprafaţă de 2.072 metri pătraţi, este situat pe Bulevardul Dacia numărul 121 şi este deţinut de firma ATV Imob-Invest, aflată în faliment, cu acţionari înregistraţi în Luxemburg.

Lichidatorul judiciar, firma AOS Servicii de Reorganizare şi Lichidare, parte a RVA Insolvency, va organiza licitaţii săptămânal, în fiecare miercuri, preţul de pornire fiind stabilit la 2,27 milioane de euro.

Reprezentanţii AOS au declarat pentru MEDIAFAX că activul a fost scos la vânzare în luna octombrie a anului trecut, la un preţ de 4,1 milioane de euro, reprezentând valoarea de piaţă.

În urma organizării mai multor licitaţii la care nu s-a prezentat niciun potenţial cumpărător, firma a decis să scadă preţul.

Pe terenul din centrul Bucureştiului, urma să fie construită o clădire de birouri, PUZ-ul fiind aprobat pentru o construcţie de şapte etaje. Firma ATV Imob-Invest avea la sfârşitul anului 2010 datorii totale de 23,2 milioane de lei (circa 5,5 milioane euro).

Sursa: ziarul Financiar

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.