Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Unde gasesti cele mai ieftine apartamente noi

Publicat: 23-01-2013

stiri imobiliare
In contextul programului „Noua Casa” anuntat de catre Guvern, chiar si in marile orase ale tarii pot fi gasite oferte de apartamente noi la preturi similare sau chiar mai mici decat ale celor vechi, in special in blocurile construite in ultimii patru ani. Studiul pune fata in fata preturile medii cerute pe categorii de locuinte (garsoniere si apartamente cu doua si trei camere) cu cele mai ieftine oferte listate pe aceste segmente. Garsoniere noi la sub 20.000 de euro sau chiar apartamente cu trei camere la un pret mai mic de 40.000 de euro iti fac tot mai des loc printre ofertele din piata.

In Capitala, pretul mediu cerut pentru o garsoniera este de 47.442 de euro. In zona Rahova insa, o garsoniera nou-construita, cu o suprafata utila de 30-35 de metri patrati, poate fi achizitionata cu 18.000-19.000 de euro.

Pe de alta parte, daca un apartament nou cu doua camere costa in medie 77.452 de euro, cea mai ieftina locuinta de acest tip ajunge insa la 24.000 de euro - este vorba de un apartament confort 2, cu o suprafata utila de 40 de metri patrati, situat la demisolul unui bloc construit anul trecut in zona Bucurestii Noi.

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere din Bucuresti, valoarea medie de listare pe www.imobiliare.ro este de 114.868 de euro. In zona Berceni insa, la intersectia dintre Bucuresti si orasul Popesti Leordeni, o locuinta tricamerala cu o suprafata utila de 57 de metri patrati utili are un pret cerut de 43.000 de euro. Aceasta este amplasata la parterul unui bloc cu trei etaje construit anul trecut.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.