Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Unul din uriasii israelieni din real estate a demarat un proiect rezidential de 15 mil. euro in Bucuresti

Publicat: 12-04-2013
Grupul de companii Red Sea Group si Shikun&Binui R.E.D a demarat constructia unui proiect rezidential in cartierul Aviatiei, investitie totala de peste 15 mil. euro, a anuntat RealTime Imobiliarii, consultantul proiectului.
stiri imobiliare
Ansamblul residential, denumit City Point, va cuprinde patru cladiri cu sapte etaje, cu un total de 180 de apartamente cu una, doua si trei camera si presupune o investitie de peste 15 milioane de euro, efectuata 100% din finantare proprie.

Prima etapa a ansamblului, formata dintr-o cladire cu 45 de apartamente a fost inceputa in luna aprilie a acestui an, cu termen de finalizare pentru luna martie a anului viitor.

“Piata rezidentiala din Romania are nevoie de unitati locative adaptate la necesitatile si dorintele clientului final”, a declarat Favi Stelian, CEO-ul Red Sea Group Romania.

Preturile pentru o locuinta in ansamblul City Point pornesc de la 63.000 euro+TVA, pretul mediu per ansamblu fiind in jurul valorii de 78.000 euro+TVA.

Targhetul proiectului este potrivit lui Ion Catutoiu, managing partner al RealTime, persoanele si familiile tinere care lucreaza la companiile multinationale din zona de Nord.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.