Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Vrei sa cumperi doi munti in Austria? Costa cat un apartament in Bucuresti

Publicat: 11-06-2011
Daca grecii dau din colt in colt cand e vorba sa vanda insule, austriecii nu stau pe ganduri. Autoritatile de la Viena au scos la vanzare doi munti din Alpii Tirolieni si sa nu va imaginati ca sunt scumpi.
Amandoi costa cam cat un apartament nou, in Bucuresti. Agentia pentru Administrarea Activelor Imobiliare din Austria a anuntat pe site ca scoate la vanzare doi munti cu altitudinea de 2.690, respectiv 2.600 de metri, de la granita cu Italia.

Este vorba de 1,2 milioane de metri patrati de teren, pe care autoritatile spera sa obtina 121.000 de euro. Proprietarul va avea parte si de una dintre cele mai frumoase privelisti din aceasta parte a Alpilor, potrivit anuntului.

Vestea a provocat stupoare printre localnici. Autoritatile dau insa asigurari ca lucrurile vor ramane neschimbate - noul proprietar este obligat sa permita accesul turistilor si nu are voie sa imprejmuiasca muntii.

Primaria celui mai apropiat sat ar cumpara muntii, dar nu are suma necesara. Cei interesati trebuie sa se inscrie la licitatie pana pe 8 iulie, iar concurenta se anunta serioasa: 20 de persoane s-au inscris deja.

Autor: ProTV
Sursa: InCont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.