Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, vrea sa vanda un imobil de locuinte de lux din Bucuresti cu minim 12 mil. euro

Publicat: 03-09-2013

stiri imobiliare

"Actionarii companiei au apreciat ca este bine sa vindem aceasta cladire acum si sa dea dividende. S-a apreciat ca piata s-a mai relaxat si ca este un moment bun sa vindem. Sunt doua fonduri de investitii care doresc sa cumpere cladirea, iar pentru transparenta vanzarea va fi prin licitatie publica", a declarat pentru Mediafax Florea Parvu, unul dintre actionarii minoritari ai companiei, transmite Mediafax.

Autovit a cumparat in 2010 blocul de locuinte, in stadiu de structura, pentru 2,9 milioane de euro, plus TVA, de la firma Euro Market Services.

"Cand l-am cumparat era construita doar structura imobilului, am investit de atunci 6,5-7 milioane de euro, iar in prezent cladirea este finalizata 90%. Ne-am propus ca in sase luni maxim sa o vindem, iar pretul la care va fi scos la vanzare va porni de la 12 milioane de euro", a adaugat Florea.

Decebal Tower a fost dezvoltat pe un teren de circa 1.600 metri patrati si are o suprafata totala construita de aproape 10.000 de metri patrati, inclusiv 64 de locuri de parcare subterane. Imobilul de zece etaje cuprinde 20 de apartamente de lux de doua, trei si patru camere si un penthouse situat la etajul zece, cu suprafete cuprinse intre 110 si 344 metri patrati.

La etajele 1 si 2 sunt construite spatii de birouri.

Firma Autovit este controlata de compania sud-africana Naspers.

Sursa: incont.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.