Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Bazarul lui Gica Popescu din Rahova, a intrat in insolventa si este posibil sa fie inchis

Publicat: 26-08-2013
Tribunalul Bucuresti a admis in luna iulie, la cererea Nei Guard, intrarea in insolventa a Doldora Capital, companie prin intermediul careia Gica Popescu, alaturi de alti doi parteneri, a dezvoltat un centru comercial de tip bazar in zona Piata Rahova, cu o investitie de 10 mil. euro.
stiri imobiliare
Complexul comercial deschis in 2010 si finantat de UniCredit nu a avut evolutia dorita de actionari, asa ca la scurt timp de la deschidere au inceput problemele, primele magazine s-au inchis, iar micii comercianti nu s-au imbulzit sa inchireze spatii comerciale in spatiul “ cu miros de mall”, cum il numea inainte de inaugurare fostul fotbalist roman, de langa piata.

Ca urmare a situatiei, in 2011 compania a hotarat a deschis un supermarket in spatiu, dar nici aceasta varianta nu a avut succes pe termen mediu, in ciuda imbulzelii de la deschiderea cu promotii la ulei si zahar.
Pe 3 septembrie este termenul limita de depunere a cererilor de admitere a creantelor, urmand ca in noiembrie sa se definitiveze tabelul creantelor.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.