Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam

Primul chirias anuntat in ultimele 20 de luni in cel mai inalt turn de birouri: Esop livreaza cu politica spatiilor mai mici

Publicat: 26-08-2013
Firma Amadeus Marketing Romania a inchiriat un spatiu de 366 mp de birouri in cladirea Sky Tower, cea mai inalt turn office de pe plan local, a anuntat compania Esop, firma care a intermediat tranzactia. Amadeus este primul chirias anuntat in ultimele 20 de luni in Sky Tower, dupa ce Raiffeisen a anuntat la finalul lui 2011 ca se va muta in 2013 in cladire.
stiri imobiliare
Firma Amadeus Marketing Romania, parte a grupului international Amadeus, o companie lider pe plan mondial in domeniul solutiilor tehnologice avansate pentru industria de travel, functioneaza in sediul din Sky Tower, situat la etajul 19, din 15 august.
Amadeus are un spatiu de birouri cu o suprafata de 366 mp, pe singurul etaj cu o forma speciala a spatiului, care se bucura de panorama atat catre Bulevardul Barbu Vacarescu, zona Baneasa – Dimitrie Pompei, cat si catre intreaga zona Floreasca.
.
Sky Tower este cel mai inalt turn de birouri din Romania si proiectul de referinta in zona Barbu Vacarescu, noul „district de afaceri” al Bucurestiului, dupa ce in ultimii trei ani a intrat in atentia unor dezvoltatori importanti, devenind cea mai dinamica zona de birouri.

Sursa: wall-street.ro

Imobiliare

ANUNT GRATUIT

Daca esti proprietar poti publica un anunt GRATUIT valabil 60 zile.
Patiseria FULGI DE NEA - Oradea
Imobiliare
Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.