Abonare RSS
Imobiliare Contul meu  |   Inregistreaza-te

Portalul tau de promovari imobiliare

Tu publici anunturile, noi le promovam
Termeni si Conditii
contract privind utilizarea IMOBILUM.RO

Introducere
Prezentul Acord constituie baza contractuala dintre dumneavoastra, ca Utilizator, si Global Network Connections SRL, numita in continuare GNC, avind sediul in Bucuresti, str. Morilor, nr. 26, sector 3, cod postal: 031221, email: info@imobilum.ro.

Termenii si conditiile cuprinse in acest Acord, reglemeteaza accesul dumnevoastra la serviciile oferite pe site-ul www.imobilum.ro, numit in continuare Site. Accesul la servicii sau folosinta site-ului indica faptul ca acceptati si respectati prezentul Acord. Daca nu veti fi de acord sau nu veti respecta cele mentionate, nu veti putea utiliza site-ul imobilum.ro si nu veti beneficia de serviciile oferite de GNC, care este proprietarul de drept al acestui site.

Servicii
Prin acceptarea acestui acord, intelegeti si sinteti de acord ca acest site poate fi folosit, numai in scopuri legale, pentru a cauta si inregistra informatii in baza de date a GNC din domeniul imobiliar, GNC fiind singura in masura sa stabileasca si sa interpreteze conditiile de utilizare a site-lui.
Prin serviciile oferite de GNC, se intelege dreptul ne-exclusiv al utilizatorului de a cauta date si informatii despre imobilele postate pe site-ul imobilum.ro, cit si de a publica anunturi din domeniul imobiliar. Acest serviciu se adreseaza in mod special agentiilor imobiliare cit altor companii sau persoane.

Conditii de utilizare
In baza acestui Acord, indiferent ca sinteti Utilizator General sau Utilizator Inregistrat, puteti folosi acest Site in interesul dumneavoastra sau a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care il vizitati sau pentru care v-ati inregistrat.

Utilizator Inregistrat este considerat orice utilizator care completeaza un formular pe imobilum.ro, oferind date precum: nume, adresa, numar de telefon si fax, adrese de email, detalii despre companie,etc.)

Ca utilizator inregistrat, sinteti considerat client activ pe toata perioada valabilitatii pachetului de servicii platit. Daca la expirarea valabilitatii pachetului de servicii nu veti efectua a noua plata pentru un anumit pachet, veti deveni client inactiv, caz in care dumneavoastra nu veti mai avea acces la serviciile oferite de GNC, pina la cumpararea unui alt pachet. Puteti insa sa va logati si sa vizualizati statisticile, anunturile care le-ati avut publicate, dar fara a putea adauga alte anunturi deoarece sistemul va va bloca automat aceasta posibilitate.
Incetarea platii nu inseamna incetarea valabilitatii acestui acord ci numai o intrerupere temporara a acestuia, pina in momentul in care veti face o noua comanda pentru un pachet de servicii, oricare ar fi acesta. Orice utilizator, dupa logare va avea dreptul sa aleaga ce pachet de servicii doreste, fie dupa expirarea pachetului anterior fie in perioada valabilitatii pachetului respectiv, fara a afecta in vreun fel cele mentionate in prezentului acord, platind doar contravaloarea pachetului ales.

In timpul inregistrarii, dar dupa acceptarea prezentului acord, vi se vor prezenta pachetele de servicii, inclusiv pretul acestora, urmind sa faceti comanda pentru cumpararea unuia dintre ele. Dupa alegerea pachetul dorit, GNC va va emite online o factura proforma care va contine atit pachetul de servicii cumparat cit si pretul acestuia. Factura proforma urmeaza sa o achitati in contul GNC.

Pentru urmatoarele comenzi, veti putea accesa, din submeniu, butonul "Comanda" si veti ajunge direct in pagina care contine pachetele de servicii. Dupa fiecare comanda, vi se va trimite cite o factura proforma. Daca aveti activat un pachet de baza si comandati un alt pachet, ve-ti achita pretul intreg pentru ce-l de-al doilea serviciu. Deci diferenta de pret pentru perioada neutilizata din primul pachet nu vi se returneaza. In schimb GNC va ofera posibilitatea de a edita anunturile din pachetul vechi pentru a beneficia de toate facilitatile cuprinse in pachetul nou. In cazul serviciilor de promovare, daca numarul comenzilor va fi mai mare decit cel stabilit de GNC, Utilizator este de acord si accepta ca anunturile, bannerele sau orice alte materiale publicitare se vor afisa in sectiunile de promovare in ordine aleatorie. Pentru oricare din situatii, nu veti avea acces la serviciile oferite pe Site, numai dupa ce veti plati contravaloarea acelui pachet de servicii. Accesul la serviciile comandate de dumneavoastra se va face in maxim 48 de ore de la data la care suma achitata a intrat in contul GNC. Daca suma achitata a intrat in cont in ziua de vineri, GNC va activa serviciul abia in ziua de luni.
In momentul activarii serviciului pentru care ati facut comanda, vi se va emite factura online pe care o veti primi pe adresa de email cu care v-ati inregistrat.

Responsabilitatile utilizatorului
Dumneavoastra intelegeti si sinteti de acord ca GNC nu va fi raspunzatoare de nici un prejudiciu cauzat prin folosirea sau incapacitatea de folosire a web site-ului IMOBILUM.RO, de intreruperea sau blocarea serviciilor, de accesul neautorizat sau partial autorizat, de alterarea transmisiilor de date, de deteriorarea oricaror texte, materiale sau infomatii, grafica, fotografii, din actiunile directe sau indirecte ale oricarei alte persoane in cadrul sau din afara serviciilor oferite sau a oricarui alt aspect legat de serviciile GNC.
Sub nici o forma GNC nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

Totodata, Utilizatorul general sau inregistrat este de acord si garanteaza ca atit GNC cit si angajatii, partenerii, colaboratorii, agentii sau clientii sai nu vor fi tinta vreunui atac de orice fel sau a oricaror pretentii de orice natura, emise de acesta sau de o terta persoana ca urmare a datelor sau a informatiilor inregistrate, a folosirii sau in legatura cu serviciile oferite pe acest Site, cit si impotriva violarii acestui acord sau a oricaror drepturi, reglemetari sau legi.

In baza acestui Acord, Utilizatorul isi asuma toata responsabilitatea de propriile actiuni cu privire la utilizarea documentelor pe care le trimite sau le acceseaza, de conduita pe si in afara site-lui, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Ca utilizator va este interzis sa postati anunturi cu caracter obscen, pornografic, revoltator, instigator, ofensator, rasial, etnic, informatii eronate, date sau informatii ilegale, ori anunturi care nu au legatura cu domeniul imobilar sau care pot aduce atingere imaginii GNC sau acestui Site, in caz contrar GNC va putea sterge anunturile respective din baza de date, fara vreo instintare prealabila sau ulterioara.

Utilizatorul stie si este de acord ca nici un material, text, informatie, imagine, grafica, progarme, module, etc, sau cod HTML de pe acest Site nu pot fi copiate, modificate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, decit cu acordul scris al GNC.

Orice material descarcat sau obtinut prin Site se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator care este responsabil pentru daunele produse propriului sau sistem digital si/sau pentru pierderea datelor. Nici o recomandare sau informatie, fie verbala sau scrisa, obtinuta de un Utilizator de la GNC sau prin imobilum.ro nu reprezinta nici o garantie daca nu este stipulata expres in acest Acord.
De asemenea, Utilizatorului ii este interzis sa dezvalue parola personala de acces unei terte persoane sau sa o foloseasca in scopuri neautorizate. Din momentul inregistrarii, Utilizatorul va fi raspunzator pentru toate accesarile facute, fie ca acestea au fost sau nu autorizate. In cazul in care alte persoane va utilizeaza parola pentru a publica pe site materiale necorespunzatoare, riscati sa pierdeti dreptul de acces la site. Totodata, Utilizatorul este de acord sa informeze cu promptitudine GNC asupra oricarei utilizari neautorizate a parolei de acces.

Responsabilitatile GNC
Nefiind companie angajatoare sau de resurse umane, GNC nu garanteaza si nu este deloc raspunzatoare pentru materialele, informatiile eronate, incomplete sau pentru orice alte date si texte introduse in acest site de catre dumneavoastra sau alte persoane ori companii. Totodata, GNC nu garanteaza eficienta sau neconcordantele intilnite in site dintre dorintele dumneavoastra si obiectivele, cunostintele, experienta, seriozitatea sau capacitatea candidatilor. GNC nu acorda si nici nu va acorda garantii cu privire la sinceritatea, exactitatea, imtegritatea, promptitudinea sau temeinicia unor documente trimise de candidati sau asupra oricarei alte modalitati de comunicare. GNC nu isi asuma nici o responsabilitate pentru documentele plasate de utilizatori sau pentru activitatile, omisiunile sau comportamentul acestora. GNC nu este implicata in nici o tranzactie, acord ori vreo intelegere scrisa sau verbala intre utilizatori si candidati.

GNC isi rezerva dreptul de a va suspenda si/sau anula, partial sau total, contul dumneavoastra si sa va refuze orice folosire viitoare a serviciului oferit, fara insa a fi obligat sa va restituie contravaloarea, totala sau partiala, a serviciilor achitate. In acest caz, declarati ca nu veti avea nici un fel de pretentie, morala, materiala sau de alta natura, de la GNC. Facind exceptie de la cele mentionate, GNC isi mai rezerva dreptul de a va refuza sau anula, dupa propriile sale considerente, orice date, informatii, texte sau orice alte inregistrari ori imagini pe care doriti sa le transmiteti prin intermediul IMOBILUM.RO

Dreptul de proprietate intelectuala
Acest site este proprietatea GNC care, daca nu este specificat altfel, detine toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la aspect, conceptie, imagini, materiale, date, texte, informatii, grafica, programe, module sau parti ale acestora, etc, ce se gasesc sau se vor gasi pe site, cu exceptia celor introduse de utilizator.

Acest site este protejat de legea dreptului de autor unde GNC isi are sediul central cit si de legile si tratatele internationale in domeniu. Dreptul de proprietate asupra materialelor, datelor, informatiilor, imaginilor, textelor, inregistrate pe Site de catre Utilizator, apartine acestuia. Pe toata perioada cit utilizatorul este client activ, GNC ii acorda acestuia dreptul utilizare a site-ului imobilum.ro si a modulelor componente.

Confidentialitatea informatiilor
Ca urmare a anunturilor publicate pe site-ul www.imobilum.ro Utilizatorul este de acord si accepta sa-i fie afisate toate datele de contact tocmai pentru a putea fi gasit mai usor. Chiar scopul acestui tip de afaceri este de a publica anunturi si a fi contactat pentru incheierea unor tranzactii dintre Utilizator si vizitatorul interesat de acel anunt. Totodata Utilizatorului i se va face reclama gratuita prin aceasta afisare de date intrucit se vor publica atit sigla it si pagina web. Exceptie de la gratuitate facind bannerele sau chiar linkurile care apar in zone de publicitate.

GNC garanteaza insa confidentialitatea datelor introduse, altele decit cele de contact (cont, banca, data nasterii dupa caz, etc). Acestea nu vor fi facute publice sau divulgate ori vindute unei terte persoane, in alte scopuri decit cele pentru care au fost introduse, fara acordul Utilizatorului.

GNC va putea transfera datele Utilizatorului in cazul in care compania si/sau Site-ul vor fi cumparate de alte companii sau prin fuziune cu alte site-uri ori companii, caz in care utilizatorul va fi anuntat in prealabil, fara insa a fi nevoie de acceptul acestuia.

Conexiuni
IMOBILUM.RO are link-uri si catre site-uri externe ale unor terte persoane pentru a va inlesni accesul la anumite date sau informatii. Aceste conexiuni nu implica nici o garantie din partea GNC cu privire la continutul acelor site-uri si nu este raspunzatoare si nu comenteaza sub nici o forma continutul sau exactitatea materialelor. In cazul in care doriti sa accesati site-urile conexe ale tertilor, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

Despagubiri
Dumneavoastra sinteti de acord sa protejati imaginea GNC, a administratorilor si angajatilor, reprezentantilor, partenetilor sau colaboratorilor sai, sa scutiti atit GNC cit si persoanelor mentionate de si impotriva oricaror pretentii de orice natura ar fi acestea, actiuni sau cereri pretinse sau rezultate din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a site-lui.

Daca insa veti aduce atingere imaginii GNC ori a celor metionati sau veti fi vinovat de nerespectarea prezentului Acord, sinteti de acord sa despagubiti pe cei lezati, incluzind dar fara a se limita la costuri, daune interese, daune economice, taxe legale, asistenta juridica cit si cheltuieli contabile.

Reguli de securitate
Va este interzis sa transmiteti sau sa publicati prin orice metoda sau material virusi software sau orice alt cod software, fisiere, sau programe destinate sa intrerupa, distruga ori sa limiteze functionalitatea oricaror componente software sau hardware a unui calculator care este sau nu proprietatea GNC sau sa steargeti ori sa modificati informatii, date, texte sau imagini transmise de alti utilizatori.

Utilizatorului ii este interzis sa violeze sau sa incerce sa violeze securitatea site-lui, sa acceseze datele care nu sunt de competenta acestuia, sa se conecteze la un server sau cont pe care utilizatorul nu este autorizat, sa incerce scanarea sau testarea vulnerabilitatii unui sistem sau retele ori sa incalce protocolul sau masurile de securitate fara autorizare corespunzatoare, sa incerce interferenta in spatiul oricarui utilizator, sa viruseze site-ul ori sa-l supraincarcare si sa trimita mesaje e-mail nesolicitate sau care cuprind anunturi promotionale si/sau publicitarea ale anumitor produse sau servicii, etc. Incalcarea acestor Reguli de Securitate putind face obiectul raspunderii civile sau penale.

Modificari
GNC isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, dupa cum va crede de cuviinta, denumirea, structura site-ului, design-ul, imaginile, grafica, textele, informatiile, pachetele de servicii si pretul acestora, cit si de a elimina, modifica sau introduce anumite parti din prezentrul acord, fara insa a afecta serviciile in curs de desfasurare pentru care utilizatorul a efectuat plata si fara a fi necesar acordul prealabil al Utilizatorului. Daca ati beneficiat de pachetele de servicii modificate, sau ati achitat contravaloarea acestora, se considera ca le-ati acceptat, fara a fi necesara vreo formalitate, si vor fi considerate ca facind parte din prezentul agrement.

Informatii finale
Va rugam sa reveniti si sa cititi acest acord deoarece este posibil ca GNC sa elimine, sa introduca sau sa modifice continutul acestuia, partial sau total, in functie de anumite imprejurari sau conjuncturi. Modificarile efectuate vor intra in vigoare de la data la care sunt publicate pe site. Orice utilizare a site-lui, dupa aceasta data, va fi considerata ca o acceptare de drept de catre dumneavostra a acestui Acord. Daca la un anumit moment considerati ca inacceptabile prevederile cuprinse in acest acord, puteti intrerupe utilizarea acestui Site.

Orice notificare catre GNC trebuie trimisa in scris, prin e-mail sau fax ori prin intermediul postei, la adresele mentionate in prezentul Acord.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul Acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. In orice litigiu care are ca obiect acest Acord se vor depuen eforturi pentru o rezolvare pe cale amiabila, in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata instantelor judecatoresti din Romanesti. Instanta competenta va fi Tribunalul Municipului Bucuresti.

Ultima modificare a prezentul Acord a fost efectuata pe data de 01 decembrie 2011.
Acordul privind Politica de Confidentialitate face parte integranta din prezentul Acord.

Va multumim ca folositi IMOBILUM.RO

Copyright © 2011-2015 • imobilum.ro • Toate drepturile rezervate.